2016. május 5., csütörtök

Ébredezünk

Jó reggelt kívánunk az otthoniknak is! Mi már ébredezünk, hogy a reggeli és uzsonna csomagolás után minél gyorsabban elinduljunk mai programjainkra. Az éjszaka csendes volt, bár határozottan rövidebbnek éreztük, mint előző nap. Talán nem sikerült eléggé kifárasztani a csapatot, hogy időben elálmosodjanak és aludjanak? Bezzeg most! Vannak néhányak, akiknek nehezebben pattan ki a szeme. 
Ma a Vörös-árokhoz túrázunk a szászsebesi városnézést követően. Számítunk a kis idegenvezetőinkre - akik már eddig is ügyesen kalauzoltak bennünket. Délután Algyógy következik - szerintem nagyon fog tetszeni a gyerekeknek a római kori fürdőmaradvány.
Estére várjuk a gyulafehérvári gyerekeket egy játékos ügyességi-szellemi vetélkedőre. Ígéretünk van több érdeklődőre is. Sőt! Egy kisfiú biztosan itt lesz, mert ő jó bizniszt kötött velünk. Készít rovásírásos táblákat, és eladja. Tegnapi iskolalátogatásunk legéletrevalóbb gyereke, és leghumorosabb pillanatai voltak ezek az alkudozások és ajánlattételek. Hiába, a nehéz sors találékonnyá teszi az embert. 
Szóval érdeklődve várjuk az estét. (és azt is, hogy mit kapunk ma reggelire)
Szép napot mindenkinek - nekünk már biztosan az lesz. És már az illatok érkeznek a konyha felől: rántotta!!!! (Nem kell megijedni, a tojásérzékeny gyermeknek külön készül más)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése